Η εταιρεία TALOS Software & It ltd μέλος του ομίλου Ν. Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Kaspersky Lab για την ελληνική αγορά, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει δωρεάν την αναβάθμιση των προϊόντων Kaspersky 2010 στην νέα έκδοση Kaspersky 2011 για όλους τους τελικούς χρήστες των προϊόντων.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν τα προϊόντα Kaspersky Anti-Virus και Internet Security 2010 στην νέα έκδοση Kaspersky Anti-Virus και Internet Security 2011.

Η αναβάθμιση θα γίνεται τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00, από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας Talos Software & It ltd μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος απομακρυσμένης τεχνικής υποστήριξης LogMeIn, που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας στα τηλέφωνα, 210.66.54.100 και 210.81.40.911 αλλά και στο email: tech@talos-tech.gr.

Η κίνηση αυτή είναι μια αποκλειστική πρωτοβουλία της Talos Software & It, στην προσπάθειά της να προσφέρει τη μέγιστη προστασία στους τελικούς χρήστες των προϊόντων Kaspersky Lab. Η νέα έκδοση 2011 των προϊόντων Kaspersky Lab προσφέρει ακόμη ακριβέστερο εντοπισμό malware και ταχύτερη απόκριση απέναντι σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική απειλή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube