Για την Turkish Airlines το τζάμπολ της Euroleague ήταν ξεχωριστό. Κι αυτό γιατί ήταν το τζάμπολ της Turkish Airlines Euroleague, ενός θεσμού που έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως φέτος θα απογειωθεί.

Όχι μόνο γιατί η ΤΗΥ συμμετέχει, αλλά επειδή το επίπεδο των ομάδων μοιάζει να είναι ιδιαιτέρως υψηλό και αυτό φάνηκε από τον πρώτο κιόλας αγώνα. Νέοι κανονισμοί, νέοι παίκτες, ίδια δίψα για το τρόπαιο.

Για την Turkish Airlines η συμμετοχή δεν σταματά μόνο στη χορηγία. Άλλωστε, οι Έλληνες φίλαθλοι του αθλήματος γνωρίζουν πως και πέρυσι η εταιρία μας δεν ήταν απλά ένας χορηγός, αλλά όποτε της δίνονταν η ευκαιρία συμμετείχε με πολλούς τρόπους.

Η ενεργός συμμετοχή στη φετινή Turkish Airlines Euroleague ξεκίνησε από την πρεμιέρα. Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Ελλάδα, κ. Mehmet Hasan Gogus, ο πρόξενος της Τουρκίας στην Αθήνα, κ. Sualp Erdogan, και η διευθύντρια τής Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Gulay Ozturk, πήγαν στις εξέδρες του ΣΕΦ, έχοντας μαζί τους άλλον έναν υψηλό προσκεκλημένο. Ο λόγος για τον κ. Burak Hakki, γνωστό ηθοποιό, πρωταγωνιστή στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Κισμέτ".

Η παρουσία της διευθύντριας της THY, κ. Gulay Ozturk στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνδυάστηκε και με την διεξαγωγή διαγωνισμού που έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του αγώνα, το "Lucky Seat", κατά τον οποίο τρεις τυχεροί που βρήκαν στο κάθισμά τους το αυτοκόλλητο της Turkish Airlines κέρδισαν αυτόματα τρεις δωροεπιταγές, τις οποίες θα εξαργυρώσουν με αντίστοιχα ταξίδια στη Βαρκελώνη, στη Μαδρίτη και το Βερολίνο, προσφορά της Turkish Airlines.

Αυτός είναι ο τρόπος που η Turkish Airlines βλέπει τη συμμετοχή της στα σπορ. Με πάθος, με χαρά, μια συμμετοχή που δεν αρχίζει και δεν τελειώνει σε μια εμπορική συμφωνία. Άλλωστε, μην ξεχνάτε είμαστε Globally yours…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube