Λιγότερο από 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός και κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα αν οι φίλοι των Πειραιωτών θα βρεθούν στα Πηγάδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΓΓΑ δίνει το «Ο.Κ» ώστε να παραχωρηθεί μια θύρα στους φιλοξενούμενους. «Κλειστά τα εκδοτήρια το Σάββατο, είχαμε τυπώσει αλλά…», δήλωσε ο Άρης Πιαλόγλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια. Μάλιστα τα είχαμε τυπώσει κιόλας. Το θέμα είναι πως η αστυνομία της Ξάνθης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Αν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, εμείς θα σφραγίσουμε τα εισιτήρια και θα τα διαθέσουμε.

Στο γήπεδό μας δεν υπάρχουν εισιτήρια και ο κάθε φίλαθλος μπαίνει με την κάρτα μέλους. Έτσι και να έρθει κάποιος δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο γιατί θα είναι κλειστά τα εκδοτήρια. Εμείς έχουμε την θύρα 4 για τους φιλοξενούμενους και όπως με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με τον Ολυμπιακό θα την διαθέταμε. Όμως υπήρχε αυτή η απόφαση για τους φίλους του Ολυμπιακού και έτσι δεν μπορέσαμε να τα δώσουμε
», ήταν τα λόγια του κ. Πιαλόγλου.

Από την πλευρά της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού είναι ξεκάθαρο πως επιτρέπει την μετακίνηση μεμονωμένων φιλάθλων, ενώ ανεπίσημα φαίνεται ότι έχει δοθεί το ''πράσινο φως'' ώστε να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κερκίδα οπαδών του Ολυμπιακού.

Βαλβέρδε: «Προσοχή στο βαρύ τερέν»

Την προσοχή των παικτών του στο βαρύ τερέν του γηπέδου της Ξάνθης, επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην προπόνηση της Πέμπτης και φυσικά στον προσεχή αντίπαλο. Η συζήτηση για το εάν τελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τους Ακρίτες με κόσμο ή όχι στο πλευρό του δεν επηρεάζει τους «ερυθρόλευκους».

Το ζητούμενο είναι να έρθει η νίκη, ώστε και μετά το πέρας της 6ης αγωνιστικής η ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή. Απίθανη θεωρείται πλέον η συμμετοχή του Μοϊσές, ο οποίος δεν έβγαλε ούτε σήμερα το κανονικό πρόγραμμα και λογικά δεν θα ανέβει στην Ξάνθη.

Σχετικά με την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Νικοπολίδης. Από τα αριστερά προς τα δεξιά, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπράβο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσει ο Ντουντού και ο Ιμπαγάσα, έχοντας μπροστά τους τον Φουστέρ. Στις «πτέρυγες» θα βρεθούν οι Ριέρα (αριστερά) και Φετφατζίδη (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς.

Μετά την αυριανή προπόνηση (10:00), ο Βαλβέρδε θα ανακοινώσει την αποστολή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube