Με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και τους Σαλπιγγίδη, Βιεϊρίνια δεξιά κι αριστερά -αντίστοιχα- στις πτέρυγες, θα επιδιώξει ο Παύλος Δερμιτζάκης να «χτυπήσει» τον Παναθηναϊκό, στο σαββατιάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Βόσνιος χρησιμοποιήθηκε ως αιχμή του… δόρατος της επίθεσης του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ στα άκρα χρησιμοποιήθηκαν οι Ελ Ζαρ και Φιλομένο, ωστόσο, αυτό έγινε επειδή Σαλπιγγίδης και Βιεϊρίνια ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, για να αποφορτιστούν, αφού αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων των Εθνικών Ελλάδας και U23 της Πορτογαλίας αντίστοιχα, την περασμένη Τρίτη (12/10). Και οι δύο αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί το Σάββατο.

Από κει και πέρα, στη μεσαία γραμμή ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν σκέφτεται να κάνει αλλαγές. Έτσι, οι Γκαρσία και Βιτόλο, όπως και στο σημερινό δίτερμα, θα θα είναι (λογικά) οι αμυντικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους και πίσω από τον «Μούσλι», θα κινείται ο Ίβιτς.

Σε ό,τι αφορά στους δύο κεντρικούς αμυντικούς, ο Δερμιτζάκης επέλεξε στο οικογενειακό διπλό τους Κοντρέρας και Μαλεζά. Στο δεξί άκρο της άμυνας τοποθέτησε τον Σνάουτσνερ (αντί του Μπουσαϊντί) και στο αριστερό τον Σακελλαρίου, ενώ κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς.

Γενικά, η σημερινή (14/10) προπόνηση στη Σουρωτή, εκτός από οικογενειακό δίτερμα, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι τραυματίες Λίνο και Σαβίνι, φυσικά, δεν πήραν μέρος, ενώ ο Κουτσιανικούλης απουσίασε δικαιολογημένα, λόγω των στρατιωτικών υποχρεώσεών του.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν την Παρασκευή (15/10) το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.