Η Vodafone στήριξε ως Μέγας Χορηγός το συνέδριο με τίτλο «Κοινωνικώς Επιχειρείν 2010 – Ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» που οργάνωσε το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και πραγματοποιήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2010 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Η χορηγία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πολυετούς στρατηγικής που εφαρμόζει η Vodafone στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η κατανόηση εκ μέρους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και ο καταλυτικός ρόλος που μπορούν να παίξουν αυτές στη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα. Παράλληλα δόθηκε έμφαση στις σχέσεις πελατών - προμηθευτών και στις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα για υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Τέλος, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις πραγματικών επιχειρηματικών δράσεων και εμπειριών με τη μορφή ανοικτού forum.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων έθεσαν το συνέδριο υπό την αιγίδα τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube