Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, αναφέρθηκε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ερασιτέχνη, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Σαμοθράκη «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού», άφησε αιχμές για την προηγούμενη διοίκηση τονίζοντας πως πλέον, όλοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν για να λυθεί το πρόβλημα.

«Η προεδρία δεν με ενδιαφέρει. Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι είμαι στη διάθεση του Ολυμπιακού να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Θα πρέπει όλοι οι επιφανείς άνδρες που υπάρχουν στον σύλλογο να ενεργοποιηθούν. Πρέπει να αποπληρωθούν τα χρέη και πρέπει όλοι μαζί να δράσουμε γιατί το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Αν δεν ενεργοποιηθούμε όλοι άμεσα, δεν ξέρω και εγώ ποια θα είναι η κατάληξή μας», είπε.

Πάντως, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά της προηγούμενη διοίκησης, υποστηρίζοντας ότι αυτή ευθύνεται αποκλειστικά για τα χρέη και τα σημερινά οικονομικά δεδομένα του Ερασιτέχνη. Προτού μάλιστα, συγχαρεί τον Κώστα Σαμοθράκη για τη συγγραφή του βιβλίου του, κάλεσε... "τον κόσμο του Ολυμπιακού να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί, τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Η δύναμη της ομάδας, είναι ο κόσμος του!"

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Αυγουστής
Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube