Παραδοσιακά δύσκολο χαρακτήρισε το σαββατιάτικο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στην SKODA Ξάνθη ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού» του Κώστα Σαμοθράκη, στο "Public" στον Πειραιά, αναγνώρισε τη δυναμική της ακριτικής ομάδας.

«Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα “Πηγάδια”. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα», ενώ για τις αλλαγές που έχουν γίνει φέτος τόνισε: «Από το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά. Ήρθε νέος προπονητής αλλά και πολλά νέα παιδιά που έφεραν ενθουσιασμό τόσο στο σύλλογο όσο και στον κόσμο. Είμαι σίγουρος πως ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και αυτός στον Γιάννη Φετφατζίδη, ακολουθώντας την επικαιρότητα των ημερών. "Σίγουρα η πρόοδος του είναι μεγάλη και για τον περισσότερο κόσμο απροσδόκητη, ίσως και παράξενη. Εμένα δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς στην Ελλάδα είμαστε λίγο πίσω σε αυτό. Πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά".

Για την εκδήλωση και για το βιβλίο «25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού», ο Νικοπολίδης σχολίασε: «Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια από έναν άνθρωπο που κάνει 25 χρόνια ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Έχει βιώσει πολλές καταστάσεις και λύπες, αλλά σίγουρα, πολύ περισσότερες είναι οι χαρές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να το διαβάσω παρά μόνο να το ξεφυλλίσω. Υπάρχουν λεπτομέρειες που δεν γνώριζα, αφού εγώ δεν είμαι 25 χρόνια στην ομάδα...» Μάλιστα, στο τέλος των δηλώσεών του δεν απέκλεισε να γράψει και ο ίδιος κάποιο βιβλίο μόλις κρεμάσει τα... γάντια του! Όπως είπε αναλυτικά: "Που ξέρετε ότι δεν έχω σκεφτεί και εγώ να συγγράψω; Μπορεί και να το έχω σκεφτεί! Αυτό δεν το ξέρετε! Θα το μάθετε όμως, στο μέλλον".

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Αυγουστής
Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube