«Αιώνιο» χρώμα θα έχει η σημερινή μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ με τον Τόλη Κοτζιά (23.30). Ο σταθμός της Καλλιθέας βρέθηκε στην Λαμία και έχει πλούσιο ρεπορτάζ από την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανελληνίου, στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και εκτενή στιγμιότυπα στο ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη. Από την άλλη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πως ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, καθώς και ρεπορτάζ από την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ικάρου.

Ακόμη:

1) Πλούσιο ρεπορτάζ από την παρουσίαση της Α1, που έγινε την Δευτέρα στην Αίγλη του Ζαππείου. Τι είπαν Ομπράντοβιτς, Ίβκοβιτς, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Δημήτρης Πρίφτης.

2) Το τουρνουά του Κολοσσού Ρόδου «Τάσος Κουταλιανός» έχει γίνει θεσμός. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ ήταν στην Ρόδο και έχει για σας εκτενή στιγμιότυπα και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Σε ένα τουρνουά, όπου συμμετείχαν, πέρα του διοργανωτή, Παναθηναικός, Πανιώνιος και Λέφσκι. Δείτε εκτός των άλλων ένα τρίλεπτο αφιέρωμα στην εκεί παρουσία των «πρασίνων».

3) Τι είπαν Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην επίσημη παρουσίαση του Ολυμπιακού.

4) Τι είπε ο νέος παίκτης του Άρη, Κώστας Σλούκας, στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ.

5) Δείτε τι έγινε στην επίσημη παρουσίαση του Περιστερίου.

6) Ρετρό ΝΒΑ και Κλίβελαντ-Σέλτικς. Με Ντόχερτι, Πράις, Ίλο, Λάρι Νανς εναντίον ΜακΧέιλ, Ρόμπερτ Πάρις και Ρέτζι Λιούις.

7) Διαμαντίδης και Παπαλουκάς βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση της WIND. Δείτε τι είπαν.

8) Ρετρό Α2 με Ολύμπια Λάρισας και Λιάκο, Σιάτρα, Νάνη και κόουτς Αμπατζά.

9) Και βέβαια οι τελευταίες εξελίξεις από τον ΠΣΑΚ και το ενδεχόμενο απεργίας. Το ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να καλύψει την γενική συνέλευση των καλαθοσφαιριστών.

Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πρώην πλέι-μέικερ του Ηλυσιακού, Σάκης Καρύδας.

Και η σημερινή εκπομπή θα έχει δώρα, αφού θα κληρωθούν 2 διαρκείας του Παναθηναικού και ένα του Ολυμπιακού.
Την εκπομπή μπορείτε να την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube