Φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη έδωσε ο Ατρόμητος με επίλεκτη ομάδα των Football League και Football League 2. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος παρέδωσε στον θείο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ακόμα η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Football League - Football League 2 τίμησε τον Γιώργο Σπανό για την ευαισθησία που έδειξε και αποδέχτηκε την πρόταση για τον φιλικό αγώνα.

Στα αγωνιστικά το παιχνίδι ήρθε 1-1. Ο Περόνε άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 55’, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Βιδάλης με σουτ για τους επίλεκτους.

Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Τάτος, Καραλής, Νάστος, Καραγκούνης, Σαγκανόφσκι.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σάντκβιστ, Φαβάλι, Περόνε, Μελισσάς, Καμαρά, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο.

Επίλεκτοι: Κοτταράς, Παπαζούδης, Τζορμπατζάκης, Πέτρου, Κολοτούρος, Καραδήμος, Κορακάκης, Στεφανίδης, Λανγκλέ, Παυλής, Κάμπας.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Αθανασόπουλος, Σίμος, Μελαμπιανάκης, Νικολόπουλος, Ζάρκος, Στρατάκης, Βιδάλης, Παγώνης, Μπενίσκος, Λαζανάς, Τσουκαλάς, Γανωτής, Κουτρουμάνος.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube