Τα «Θρυλικά Μεσάνυχτα» η εκπομπή του ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, έρχεται και αυτή τη Δευτέρα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα μέσα από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου συνομιλεί για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό με ανθρώπους που ειδικεύονται στο ρεπορτάζ, αλλά και με μέλη της «ερυθρόλευκης οικογένειας».

Αυτή τη Δευτέρα:

-ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ, Μίλαν Τόμιτς μιλάει στον Νίκο Ζέρβα για τον φετινό Ολυμπιακό, την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους της για τη σεζόν που έρχεται.

-ο πολίστας του Ολυμπιακού, Χρήστος Αφρουδάκης, μιλάει για την κατάσταση στο τμήμα και εκφράζει την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα…

Επίσης, στην εκπομπή φιλοξενείται ο εκδότης της εφημερίδας «Γαύρος», Αντώνης Πίκουλας, που θα συζητήσει με τον Μπάμπη Χριστόγλου τα τεκταινόμενα στην ποδοσφαιρική ομάδα και την πορεία της μέχρι σήμερα.

Από τη συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, θα περάσει φυσικά και ο ρεπόρτερ του σταθμού, Κώστας Νικολακόπουλος, ενώ για τα θέματα μπάσκετ θα υπάρξει ενημέρωση από τον Νίκο Ζέρβα.

Τα «Θρυλικά Μεσάνυχτα» ήρθαν για να μείνουν. Κάθε Δευτέρα 00:00 με 02:00 στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube