Κεραμεικός, 5 Οκτωβρίου 2010. Στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο Ε.Δ.Ω. η Nike Sportswear υποδέχθηκε… τη συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2010.

Πιστοί fans της Nike, αθλητές, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας αλλά και bloggers έσπευσαν να δουν πρώτοι τα νέα προϊόντα, εμπνευσμένα από τον αθλητισμό και κυρίως το running: τα κλασικά AW77 και NSW Destroyer -κομμάτια από την ιστορία της Nike- ανασχεδιασμένα και εκσυγχρονισμένα! Την stylish συλλογή Nike X Maharam με τα διάσημα γραφικά και φυσικά τα παπούτσια της “Air Family”: Air Max BW Gen II, Air Max 90 Moire, Nike Air Max 1 και Nike Dunk.
Οι παρευρισκόμενοι εκτός από την εντυπωσιακή συλλογή, είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους “graffiti” με θέμα τα παπούτσια της συλλογής, να βάλουν τις δικές τους πινελιές και το προσωπικό στιλ στα σχέδια, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του digital graffiti.

Για μία ακόμη φορά η Nike Sportswear συνδύασε την καταπληκτική ιστορία των προϊόντων της, τη φιλοσοφία και τις ιστορίες της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να καινοτομεί για τους αθλητές του σήμερα.

Πολλοί φίλοι της Nike ήταν εκεί, όπως η Ναταλία Δραγούμη, ο Δημήτρης Βλάχος, o Γιώργος Λιανός με τον Γιάννη Βαρδή, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Βασιλική Τσεκούρα και πολλοί άλλοι παρευρέθηκαν για να δουν πρώτοι από κοντά τη συλλογή της Nike Sportswear!

Από το χώρο του αθλητισμού το παρόν έδωσαν Dudu Cearenze, o Ariel Ibagaza, o Raoul Bravo, Ρούλα Στρατάκη, Έλενα Φιλανδρά, Αθανασία Βέρα, Κώστας Νικολόπουλος και Αλέξανδρος Θεοφάνωβ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube