Εμπρός… Θυμηθείτε τέσσερις ταινίες που σας έχουν κάνει το βράδυ να κοιμάστε κουκουλωμένοι, φοβούμενοι μήπως η πλοκή του έργου που μόλις είδατε στο σινεμά πραγματοποιηθεί και στο σπίτι σας. Ο «Εξορκιστής» είναι μία από αυτές και δεν θέλω αντιρρήσεις! Το «Ring» από την άλλη, δεν σας έκανε να σκεφτείτε διάφορα όταν η τηλεόραση στο χολ είχε… χιονάκια; Κι όμως! Αν αντιλαμβανόμασταν τη δύναμη του… μακιγιάζ και του μοντάζ, ο φόβος δεν θα ήταν ποτέ τόσο μεγάλος.

Μοιάζει… αστείο αν δούμε σήμερα τη δεσποινίδα… Chase στο δρόμο και πούμε ότι αυτός ο άγγελος κάποτε στοίχειωνε τα όνειρα μας! Περισσότερο θα πρέπει να μας ξυπνάει τα ερωτικά μας ένστικτα, παρά τις ανόητες ανησυχίες μήπως βγει κάποια μακρυμαλλούσα από την ΤV!

Ομοίως και για την Linda Blair. Η όμορφη αυτή κυρία έχει καταφέρει να γίνει… άθελα της η αγαπημένη όσων λατρεύουν τα θρίλερ! Αυτή που με το χαμόγελό της σε σκλαβώνει, με την ερμηνεία της στον «Εξορκιστή» σε στοιχειώνει!
Η μικρή Fuhrman μας έκανε να αντιμετωπίζουμε τα «ορφανά» όλου του κόσμου με διαφορετικό μάτι, αλλά δεν φταίει αυτή. Ο άνθρωπος που της έδωσε τον συγκεκριμένο ρόλο ευθύνεται, αφού όπως τη βλέπουμε στη φωτογραφία, μόνο κακό δεν μπορεί να κάνει αυτή η μικρή… φακιδομύτη!

Επίσης, last but not least o Danny Lloyd. Πρωταγωνιστής στην «Λάμψη», ένα από τα καλύτερα -ίσως το καλύτερο- θρίλερ όλων των εποχών! Ίσως τώρα, να είναι πιο… τρομακτικός από το ξανθό αγγελούδι που προσπαθούσε να ξεφύγει από του Τζακ Νίκολσον τα δόντια!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube