Εμπνευσμένη από τον αθλητισμό και κυρίως το running, η συλλογή της Nike Sportswear για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2010 αντλεί έμπνευση από την ιστορία των προϊόντων για δρομείς. Από τις καινοτομίες του Bowerman ώς το πρόγραμμα Athletics West στα τέλη της δεκαετίας του '70, η ομάδα σχεδιασμού της Nike συνδυάζει την καταπληκτική ιστορία των προϊόντων, τη φιλοσοφία και τις ιστορίες, ενώ παράλληλα συνεχίζει να καινοτομεί για τους αθλητές του σήμερα.

ΡΟΥΧΑ
Για τo φθινόπωρο/χειμώνα 2010, η Nike Sportswear «μιξάρει» μερικά από τα πιο διάσημα ενδύματα δρομέων. Κομμάτια που απευθύνονται στους runners του σήμερα -δημιουργικούς την ημέρα, αθλητικούς τη νύχτα-.

AW77:
Ένα καθημερινό κομμάτι με καθημερινή ιστορία
Ο Geoff Hollister το 1977 εμπνεύστηκε από το κλασικό τζάκετ με κουκούλα… Έτσι γεννήθηκε το Nike AW77. Φέτος, η Nike Sportswear το εκσυγχρονίζει, δημιουργώντας ένα νέο σύνθετο φλις, με αδιάβροχα φερμουάρ και laser πλευρικές ραφές, που μειώνει τους ερεθισμούς του δέρματος .

NSW Destroyer:
Κλασικό, ανασχεδιασμένο για το σήμερα
Το τζάκετ NSW Destroyer είναι η μορφή που έδωσε η Nike Sportswear στο κλασικό γυμνασιακό «τζάκετ του ταχυδρόμου». Οι βελτιώσεις και οι αλλαγές, σε συνδυασμό με τη χρήση του αδιάβροχου μάλλινου υφάσματος δύο στρωμάτων, εξασφαλίζουν ότι η βροχή δεν πρόκειται να εισχωρήσει στο τζάκετ.

Nike X Maharam:
Λειτουργικότητα X Στιλ
Η Nike Sportswear συνεργάστηκε με τη Maharam για να προσθέσει λειτουργικότητα και στιλ στη συλλογή αυτή. Παρουσιάζει στενές φόρμες running , εμπνευσμένες από τη σειρά προϊόντων επιδόσεων για δρομείς της Nike, με διαφορετική όμως εμφάνιση, χάρη στα διάσημα γραφικά της Maharam.


ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Η Nike Sportswear ανταποκρίνεται στην τάση του δημιουργικού running με μία συλλογή εμπνευσμένη από τα διάσημα προϊόντα της running ιστορίας της, τα οποία έχουν εμπλουτιστεί με τεχνολογίες δημιουργημένες για τους δρομείς του σήμερα.

Air Max BW Gen II:
Ένα κλασικό υπόδημα με σύγχρονο τρόπο σκέψης
Η Nike Sportswear σχεδιάζει το πιο κλασικο παπούτσι! Για τις γυναίκες, το κλασικό Air Max BW έχει τροποποιηθεί ελαφρώς, ξαναζωντανεύοντας τα κλασικά χρώματα του πρωτότυπου και συνδυάζοντάς τα με τη σωστή εφαρμογή και αίσθηση.

Air Max 90 Moire:
Το παρελθόν συναντά το μέλλον
Όταν παρουσιάστηκε το Air Zoom Moire+ ως το πρώτο Nike+ παπούτσι, απέκτησε δυνατή βάση θαυμαστών από κάθε τομέα του αθλητισμού. Η καινοτομία του έγκειται στο γεγονός ότι συγχωνεύει δύο διάσημα μοντέλα, το Air Max 90 και το Air Zoom Moire+, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά δύο διαφορετικών κόσμων.

Nike Air Max 1:
Βασικό κομμάτι της ιστορίας τρεξίματος
Το Air Max είναι το βασικό κομμάτι στη running ιστορία. Έχει υποστεί ελάχιστη μετατροπή, με μια συλλογή χρωμάτων και γραφικών εμπνευσμένων από την Athletics West και το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Nike Dunk:
Η ελκυστικότητα των street
Το Nike Dunk είναι μοντέλο με ιστορική αξία εφάμιλλη των επιδόσεών του και των αθλητικών ιστοριών. Ξεχωρίζει για την αιώνια ποιότητα και το στιλ του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube