Για 6η συνεχόμενη χρονιά η adidas συμμετείχε στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αθλητισμού SPORT SHOW & FASHION 2010 στηρίζοντας τη μεγαλύτερη εκθεσιακή γιορτή της άθλησης, του Fitness και του wellness στην Ν.Α. Ευρώπη. Η adidas, σε κοινό περίπτερο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογικές καινοτομίες των προϊόντων της.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, το περίπτερο της adidas και του Παναθηναϊκού επισκέφθηκαν έλληνες και ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αναλυτικότερα, οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Σεμπάστιαν Λέτο, Νίκος Σπυρόπουλος, Τζιμπρίλ Σισέ, Σωτήρης Νίνης και Αντώνης Πετρόπουλος, μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας του τριφυλλιού.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δοκίμασαν το επαναστατικό adidas miCoach, μία νέα interactive συσκευή προπόνησης που βοηθά όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και γενικότερα την άθληση να γίνουν καλύτεροι. Το adidas miCoach αποτελεί το μοναδικό σύστημα προπόνησης που σου δίνει φωνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια της άθλησης.

Οι επισκέπτες συμμετείχαν σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό παρείχε πληροφορίες για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως για το adidas F50, το πιο ελαφρύ και «γρήγορο» παπούτσι που έχει κατασκευαστεί έως σήμερα, με βάρος μόλις 165 γραμμάρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube