Το πέναλτι που έδωσε ο Γιώργος Δαλούκας στον Παναθηναϊκό κόντρα στον Άρη, στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ήταν η αφορμή για γίνει το πρόσωπο που απασχολεί τα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», στο φύλλο της Κυριακής της παρουσιάζει μία έρευνα που έκανε για την επαγγελματική του ζωή.

Ο κ. Δαλούκας, όπως δηλώνει ο ίδιος, εργάζεται ως προϊστάμενος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έχοντας διδακτορικό στη Νευροψυχολογία του Παιδιού, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα. Η ιδιότητα αυτή ωστόσο του Έλληνα διαιτητή δεν επιβεβαιώνεται από τον Πρόεδρο του Παιδαγωγικού τμήματος του συγκεκριμένου ΑΕΙ, ο οποίος εγγράφως έχει κάνει γνωστό στον πρύτανη ότι: «Ο κ.Δαλούκας ενημερώθηκε για την απόφαση της συνέλευσης σχετικά με τη διαγραφή του από την γραμματεία του Τμήματος κ.Φράγκου. Από τότε έως σήμερα ο κ.Δαλούκας σε πλήθος συνεντεύξεων εμφανίζεται με διάφορες ιδιότητες και τίτλους που δεν κατέχει και αφορούν το Τμήμα μας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», αναφέρεται στο κυριακάτικο φύλλο.

Εκτός όμως από την επαγγελματική του όμως ιδιότητα το «Πρώτο Θέμα» ασχολείται και με τα περιουσιακά του στοιχεία δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο πανάκριβο τζιπ αξίας 90.000 ευρώ, με το οποίο κυκλοφορεί, αλλά και τις ενδυματικές του επιλογές από επώνυμους οίκους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube