Στην Τρίπολη ο Αστέρας, έχοντας πολλές απουσίες, υποδέχεται τον Ατρόμητο και ψάχνει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά οι «κυανόλευκοι» έχοντας τον Ανρί Καμαρά κανονικά στην αποστολή θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά από εκείνη με τον Πανσερραϊκό. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90' Λήξη της αναμέτρησης.

82' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ρίος θα πάρει τη θέση του Καρέρα.

78' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μελισσάς πήρε τη θέση του Βινιάλ.

78' Κίτρινη κάρτα στον Βινιάλ του Ατρομήτου.

77' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Καμαρά γύρισε ωραία την μπάλα στον Σαγκανόφσκι ο οποίος πλάσαρε αλλά ο Ντεγκρά έδιωξε.

75' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σαγκανόφσκι αφήνει τη θέση του στον Καμαρά.

72' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Φορτούνης παίρνει την θέση του Αράς.

65' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Καραλής αφήνει τη θέση του στον Σφακιανάκη.

54' Κίτρινη στον Καραλή του Ατρομήτου.

53' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο έκανε τη σέντρα από αριστερά λάθος συνεννόηση μεταξύ Φυτανίδη και Ντεγκρά, η μπάλα φτάνει και πάλι στον Μπρίτο, ο οποίος κάνει τη σέντρα και ο Καραλής με κεφαλιά κάνει το 1-1.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους χωρίς κάποια αλλαγή για τις δύο ομάδες.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τον Αστέρα να είναι μπροστά στο σκορ 1-0 και να έχει και δοκάρι.

39' Δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ουριμπάρι εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά. Ο Σαρμιέντο έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήγε προς το πίσω βρήκε το κεφάλι του Ρομπέρτο και κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Μιχαηλίδη.

36' Καλό σουτ του Καρέρα αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

31' Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ροτζέριο βγήκε μόνος απέναντι απο τον Μιχαηλίδη, εκείνος έπιασε το πρώτο πλασέ και ο Κρίς δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας αφού και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ.

28' Πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο μπήκε από τα αριστερά το σουτ που έκανε όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.

26' Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη του Αστέρα.

23' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ρούμπιλ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αφήνει τη θέση του στον Λαμπρόπολυο.

16' Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ροτζέριο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μιχαηλίδης βγήκε και δεν βγήκε και ο Πουλίδο με κεφαλιά πετυχαίνει το γκολ και ανοίγει το σκορ για τους Αρκάδες.

12' Τραγικό λάθος του Ντεγκρά που δεν υπολόγισε την πορεία της μπάλας και εκείνη πέρασε πάνω από το κεφάλι του αλλά ο Ουριμπάρι πρόλαβε και έδιωξε.

8' Κίτρινη κάρτα στον Ρούμπιλ του Αστέρα.

1' Έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα στη σέντρα.



Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Ρούμπιλ(23' Λαμπρόπουλος), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Φυτανίδης, Λαδάκης, Κρις, Καρέρα(82' Ρίος), Αράς(72' Φορτούνης), Ροτζέριο, Ρομπέρτο

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Φορτούνης, Ουντότζι, Ρίος, Μπακασέτας, Σκόνδρας, Λαμπρόπουλος

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπαζίντσκι, Βινιάλ(78' Μελισσάς), Σαμπού, Ολιβέιρα, Καραλής(65' Σφακιανάκης), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι(75' Καμαρά), Περόνε

Στον πάγκο οι: Καραγκιολίδης, Μελισσάς, Καμαρά, Σφακιανάκης, Καραγκούνης, Μπάλας, Σκόνδρας

Διαιτητής: Αμπάρκιολης
Βοηθοί: Καρατζίκας, Κωσταράς
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης



Δύο νίκες για τον Αστέρα, μια νίκη του Ατρομήτου και μια ισοπαλία είναι η σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Ηλίας Αναστασάκος είναι εκτός αποστολής. Μάλιστα ο έμπειρος επιθετικός διατηρεί μια πολύ καλή παράδοση αφού έχει σκοράρει με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα.

Πολλές είναι οι απουσίες για τον Αστέρα. Οι Μπαστία, Μπαρτολίνι, Κερ, Αργυρόπουλος και Ορόθκο είναι εκτός αποστολής. Οι δύο πρώτοι είναι τιμωρημένοι και οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες.

Νάστος και Φαβάλι είναι τιμωρημένοι ενώ ο Αναστασάκος είναι τραυματίας για τον Ατρόμητο. Κανονικά στην Τρίπολη ταξίδεψε ο Καμαρά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube