Ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα βρέθηκε στο κατάστημα του Κωτσόβολου στο MALL ATHENS και γιόρτασαν την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του Pro Evolution Soccer 2011 με περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Γιώργου Θαναηλάκη. Εκεί βρέθηκαν οι Γιάννης Φετφατζίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι μετά από τα πρώτα λεπτά …επαφής τους με την νέα έκδοση του γνωστού game.

Για δύο ώρες ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 μετέδωσε το πρόγραμμά του από το MALL ATHENS και το κατάστημα Κωτσόβολος εκεί που αρκετοί οπαδοί του Pro Evolution πέρασαν για να έχουν την πρώτη τους γνωριμία με την νέα έκδοση του PES.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκαν στο κατάστημα του Κωτσόβολου για να εξασκηθούν -και αυτοί- στο PES 2011 και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τα πρώτα λεπτά παιχνιδιού.

«Ήρθαμε για να δοκιμάσουμε το ‘’PRO’’ και να δωρίσουμε δύο κονσόλες Sony Playstation 3. Κάθε έκδοση είναι και καλύτερα από την προηγούμενη», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Φετφατζίδη ο οποίος αποκάλυψε τις μεγάλες μάχες με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό και έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου.

«Έχουμε παίξει άπειρες φορές στην προετοιμασία», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Παπαδόπουλου. «Έχει μεγάλη διαφορά με το προηγούμενο. Σίγουρα μας περιμένουν πολλές ώρες παιχνιδιού. Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι δύσκολο», τόνισε ο μέσος του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube