Ποιος είδε τον Γιώργο Δώνη και δεν τον φοβήθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Πανσερραϊκού. Ο Έλληνας προπονητής ήταν εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά παικτών του, τους οποίους δεν δίστασε να κατονομάσει, αφού όπως είπε.. «εκθέτουν τον προπονητή τους». Οι «κεραυνοί» του Δώνη όμως θα έχουν και συνέχεια, αφού οι Περόνε, Φαβάλι και Τάτος θα πληρώσουν την αγωνιστική τους απειθαρχία.

Ο Νάστος από την άλλη, φαίνεται να τη γλυτώνει, αφού η κόκκινη που δέχθηκε ήταν για μαρκάρισμα και όχι από… απερισκεψία, όπως συνέβη με τον Λούκας Φαβάλι. Επίσης, ο Ανδρέας Τάτος είναι ο άλλος παίκτης με τον οποίο ο Δώνης ήταν «πυρ και μανία». Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί ότι η αγωνιστική συμπεριφορά του νεαρού μέσου μπορεί να κόστιζε βαθμούς στην ομάδα του και γι’ αυτό θα βάλει και εκείνος το χέρι στην τσέπη!

Τέλος, ο Εμάνουελ Περόνε θα πρέπει να βρει άλλον τρόπο να πανηγυρίζει από το να κάνει νόημα στους φαν του Ατρόμητου να σωπάσουν. Πρόθεση της διοίκησης είναι να υπάρχει αγαστή σχέση μεταξύ οπαδών, παικτών και τεχνικού τιμ και γι’ αυτόν το λόγο ο Αργεντινός εκτός από το πρόστιμο, θα… απολογηθεί στους φιλάθλους της ομάδας. Η… κόντρα τους κρατάει από πέρυσι, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι αυτή (η κόντρα) θα λάβει τέλος στη συνάντηση που θα έχει ο επιθετικός με αντιπροσωπία των οργανωμένων εντός της εβδομάδος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube