Τράβηγμα υπέστη ο Ανρί Καμαρά, κατά τη διάρκεια του αγώνα (2-1) του Ατρόμητου με τον Πανσερραϊκό. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο 38' της συνάντησης, χωρίς να προλάβει να χαρεί το πρώτο του γκολ. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δέκα ημερών, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα. Ωστόσο, θα υποβληθεί αύριο σε μαγνητική για να φανεί ακριβώς το πρόβλημα.

Μετά το τέλος του ματς ο Καμαρά δήλωσε: «Είπα στον Μπρίτο πριν από το ματς ότι εκείνος θα μου δώσει ασίστ και θα σκοράρω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, διότι βοήθησα τους συμπαίκτες μου να αποβάλουν το άγχος που υπήρξε. Ολοι περίμεναν να σκοράρω και είχα κι εγώ μεγάλη επιθυμία».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την απόδοση κάποιων παικτών του στο χθεσινό ματς: «Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και πληρώνονται όχι για να παίζουν απλώς ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά για να κερδίζουν κιόλας. Τέτοιους παίκτες θέλω. Είδα κάποιους να δίνουν το 1.000% των δυνατοτήτων τους και κάποιους να εκθέτουν τον ίδιο τους τον προπονητή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube