Την ελπίδα ο Ατρόμητος να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα - απέναντι στον Πανσερραϊκό - εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Στις τρεις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας οι Περιστεριώτες μετρούν μία ισοπαλία και δύο ήττες, όμως ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες θέλουν να δώσουν χαρά στους οπαδούς της ομάδας.

«Εκείνο που προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βρούμε το δρόμο για την επιτυχία και την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα ώστε να μας βοηθήσει ψυχολογικά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που τον χρειαζόμαστε κοντά μας», τόνισε ο κ. Δώνης.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής του Ατρομήτου ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα στο Περιστέρι.

Η αποστολή

Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Φαβάλι, Μπρίτο, Καμαρά, Καραλής, Νάστος, Σκόνδρας, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Μπαζίνσκι, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Νεμπεγλέρας, Περόνε και Τάτος.

* Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ο βοηθός προπονητή Μίοντραγκ Μένταν θα παρακολουθήσει τους αγώνες Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ.

* Αύριο (Σάββατο) το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 11.00 μέχρι τις 14.00. Τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, ήτοι στις 15.15.

* Η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου υποδέχεται αύριο τον Πανσερραϊκό (12.00) στο γήπεδο του Ηφαίστου. Η ομάδα Κ17 θα φιλοξενήσει την Κυριακή (12.00) στο γήπεδο Χρυσούπολης, τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube