Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου ο “Prince of Darkness” Ozzy Osbourne έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία από τη Didi Music και το www.sport-fm.gr δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς επισκέπτες να τον συναντήσουν!

Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13:00 στα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανεδείχθησαν δύο νικητές στον “Meet & Greet” διαγωνισμό που θα γνωρίσουν τον “Αρχιερέα του Metal” την ημέρα της συναυλίας.
Οι νικητές είναι οι:
- Αναστάσιος Κεφαλλωνίτης με αριθμό τηλεφώνου που λήγει σε -730,
- Παναγιώτα Δαγρέ με αριθμό τηλεφώνου που λήγει σε -321.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται μέσω του ιστότοπου του «Διοργανωτή», www.sport-fm.gr, από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 14:00 έως και την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 12:00.

2. Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα.

3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 13:00 στα γραφεία του «Διοργανωτή» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δύο (2) νικητές.

4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι η πραγματοποίηση συνάντησης με τον τραγουδιστή Ozzy Osbourne το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2010, στο πλαίσιο της συναυλίας αυτού την ίδια ημέρα στην Ελλάδα.

5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσω του ως άνω ιστότοπου και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τον «Διοργανωτή» για την λήψη του δώρου τους (οδός Δαβάκη, αρ. 58, Καλλιθέα Αττικής, τηλ. επικοινωνίας 210 9578990 -1). Για την λήψη του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από τον «Διοργανωτή».

6. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του θα πρέπει να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του κατά τη συνάντηση με τον Ozzy Osbourne.

7. Η συνάντηση με τον Ozzy Osbourne θα πραγματοποιηθεί σε ώρα, που θα καθοριστεί εκ των υστέρων από τον «Διοργανωτή». Τυχόν αδυναμία προσέλευσης του νικητή για οιοδήποτε λόγο στην καθορισμένη ώρα συνάντησης απαλλάσει τον «Διοργανωτή» από κάθε ευθύνη για την παροχή του δώρου.

8. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

9. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του δώρου.

10. Δια της συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.

11. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

12. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube