Η Turkish Airlines αγαπά τον αθλητισμό και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα. Στην αρχή ήταν η συνεργασία με τα δύο κορυφαία ποδοσφαιρικά club, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, ακολούθησε η ιστορική συμφωνία με την Ευρωλίγκα και πρόσφατα η χορηγία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Τώρα η Turkish Airlines στηρίζει ακόμα ένα άθλημα. Πρόκειται για το τένις και το PTT Thailand Open, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου στην αρένα του Muang Thong Thani. Η Turkish Airlines υπέγραψε συμφωνία με τους διοργανωτές του τουρνουά για να είναι ο «Πλατινένιος Χορηγός».

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις της Ταϊλάνδης και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά, κύριος Suwat Liptapanlop είπε: «Καλωσορίζουμε την Turkish Airlines ως «Πλατινένιο Χορηγό» του PTT Thailand Open, το οποίο υπόσχεται ότι θα είναι ένα τουρνουά με υψηλό ανταγωνισμό και συναρπαστικά παιχνίδια, το οποίο έχει προσελκύσει κορυφαίους αθλητές όπως ο Ράφαελ Ναδάλ. Είναι ενθαρρυντικό για εμάς να βλέπουμε μια διεθνή αεροπορική εταιρία η οποία έχει ως βάση την Ευρώπη, να έχει τέτοιο όραμα και δέσμευση στην αγορά της Ταϊλάνδης αλλά και στη διεθνή αγορά εν γένη».

Ο Διευθυντής της THY στην Ταϊλάνδη και την Καμπότζη, κύριος Adnan Aykac, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε αυτή τη συνεργασία, η οποία αφορά το μεγαλύτερο παγκοσμίως τουρνουά το οποίο διεξάγεται στην Ταϊλάνδη κάθε χρόνο. Η Turkish Airlines φέτος πήρε την απόφαση να σπονσοράρει κορυφαία αθλητικά γεγονότα συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιρικών ομάδων Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ευρωλίγκα και αυτό το τουρνουά, τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλουν στην προσπάθεια της THY να γίνει μια παγκόσμια φίρμα. (brand).

Τέλος πρόσθεσε: «Σκοπός μας είναι η Turkish Airlines να γίνει βασικός αερομεταφορέας και στην Ταϊλάνδη και αυτό το τουρνουά θα συμβάλει σε αυτό. Η Turkish Airlines είναι μία από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο».

Εκτός από τη χορηγία της εκδήλωσης, η Turkish Airlines προσφέρει σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν το τουρνουά 14 αεροπορικά εισιτήρια σε προορισμούς της Ευρώπης, τα οποία θα δοθούν μέσα από διαγωνισμούς. Κατά τη διάρκεια των αγώνων και πιο συγκεκριμένα των ημιτελικών και τελικών, θα υπάρχουν και «τυχερά καθίσματα» τα οποία θα έχουν ως δώρο εισιτήρια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube