Ανακοίνωση με την οποία στιγματίζει την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος εξέδωσε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ατρομήτου, οι «Fentagin».

Η ανακοίνωση, που τιτλοφορείται «πλάκα μας κάνετε;»: «Πραγματικά δεν το χωράει ο νους μας με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα 3 παιχνίδια που έχει δώσει και αυτό που μας ενοχλεί έντονα δεν είναι το αποτέλεσμα(το ξέρουν καλά όλοι τόσα χρόνια)αλλά η αγωνιστική συμπεριφορά ή αλλιώς η απερίγραπτη αδιαφορία των παιχτών...Δεν είναι δυνατόν και στα 3 παιχνίδια από τους 11 παίχτες να αγωνίζονται με σθένος μόνο 2 κάθε φόρα.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή που μας πέρασε ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, είναι εντελώς απαράδεκτο να πληγώνεις 400 άτομα, που ήρθαν να σε εμψυχώσουν, με τέτοιο εξευτελιστικό τρόπο. Είναι ανεπίτρεπτο με τόσα εκατομμύρια που παίρνουν, με τέτοια ιστορική φανέλα που φοράνε και με 150+ τρελούς, πιστούς οπαδούς(και πόσους ακόμα φιλάθλους)που ακολουθάνε σε όλη την Ελλάδα να χάνουν από μια Κερκυρούλα...

Τόσα χρόνια χάνουμε-κερδίζουμε είμαστε πάντα δίπλα και με φωνή, χωρίς γιούχα και παράπονα. Ποιος ξέχασε πριν 3 χρόνια που πέφταμε β εθνική και εμείς τραγουδούσαμε, χειροκροτούσαμε και πανηγυρίζαμε λες και βγήκαμε Ευρώπη; Το κάναμε γιατί όπως έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν αυτοσκοπός δεν είναι το αποτέλεσμα(άλλωστε εδώ στην Ελλάδα καθορίζεται από πολλούς παράγοντες)αλλά το πάθος και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια αυτό μας πορώνει και αυτό γουστάρουμε. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...

Θεωρούμε χρέος μας τώρα που είναι νωρίς ακόμα, να αφυπνίσουμε τους πάντες αλλά και εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ακόμα πιο δυνατοί και περισσότερο συσπειρωμένοι στις λύπες. Χρέος έχει και η διοίκηση και ο προπονητής και οι παίχτες να ξυπνήσουν το γρηγορότερο και να αλλάξουν συμπεριφορά και εμφάνιση από το παιχνίδι του Σαββάτου κιόλας κόντρα στον Πανσερραϊκό».


Το καμπανάκι χτύπησε, ξυπνήστε όσο είναι νωρίς...
FENTAGIN 1980

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube