Ενοχλημένος από τη στάση της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στην πορτογαλική τηλεόραση μετά τον αγώνα με τη Σοσιεδάδ. «Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο η διοίκηση δεν με αφήνει να πάω στην Πορτογαλία», τόνισε ο 47χρονος προπονητής.

Υπενθυμίζεται ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ήθελε τον «Special One» να αναλάβει- προσωρινά- την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τους επόμενους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2012 με τη Δανία (08/10, εντός) και την Ισλανδία (12/10, εκτός), όμως οι «μερένχες» φέρονται να απάντησαν αρνητικά σε αυτό το αίτημα.

«Θα είμαι για εννέα μέρες σε διακοπές στη Μαδρίτη», αστειεύτηκε ο Μουρίνιο, αναφερόμενος στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος - λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων - θα απουσιάσουν όλοι οι παίκτες του από τις προπονήσεις της «βασίλισσας».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τόνισε: «Τώρα αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ήθελε να έρθει ο κ. Μανταΐλ (πρόεδρος της Ομοσπονδίας), επειδή πίστευε ότι δεν άξιζε να έρθει. Πάντως, δεν θα μιλήσω για αυτό το πράγμα με τον κ. Πέρεθ (πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης), επειδή δεν έχω το δικαίωμα να το κάνω».

Από την πλευρά του, ο Χόρχε Βαλντάνο (γενικός διευθυντής της Ρεάλ) υποστήριξε: «Δεν υπάρχει διαμάχη, επειδή η Πορτογαλική Ομοσπονδία δεν έχει μας έχει ενημερώσει επίσημα για την υπόθεση».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube