Ικανοποιημένος από την απόδοση της Κέρκυρας, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Ο 32χρονος τερματοφύλακας ανέφερε ότι οι «Φαίακες» έμαθαν αρκετά πράγματα από τον σαββατιάτικο αγώνα και αυτό θα τους βοηθήσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κινδύνους προς την εστία του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα, πιστεύω ότι δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν έπρεπε να μπουν, γιατί ήταν φάσεις που δεν μύριζαν γκολ. Τέτοια γκολ πρέπει να τα αποφεύγουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει τις δυνατότητες να αξιοποιήσει την παραμικρή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί», τόνισε ο «Ντίμι» και πρόσθεσε:

«Σίγουρα για μας ήταν μία καλή ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και να δείξουμε ότι η νίκη μας επί της ΑΕΚ δεν ήταν φωτοβολίδα. Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δυστυχώς χάσαμε, ωστόσο συνεχίζουμε. Οπως είχα πει και στο παρελθόν, τέτοια παιχνίδια τα βλέπεις στο πρόγραμμα και λες ότι δεν έχεις και πολλά να χάσεις. Ομως πιστεύω ότι από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μάθαμε πολλά που σίγουρα θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube