Πρώτη μέρα κυκλοφορίας των επίσημων εμφανίσεων της Λίβερπουλ στο http://www.sportfm-shop.gr και η ζήτηση ,όπως είναι λογικό ,είναι μεγάλη.

Η εντός έδρας εμφάνιση είναι παραδοσιακά κόκκινη με άσπρες ρίγες στα μανίκια και μετά από πολλά χρόνια ,νέο χορηγό .Χαρακτηριστική είναι η λαιμόκοψη που παραπέμπει στην πενταετία 1987-1991 που το club μεγαλούργησε με οδηγό τον Κέννυ Νταλγκλίς

Η ευρωπαική εμφάνιση είναι λευκή ,με μαύρες λεπτές κάθετες ρίγες και λόγω της διαφορετικότητας της ,έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον των περισσότερων φίλων της Λίβερπουλ.

Στο www.sportfm-shop .gr έχετε τη δυνατότητα να εκτυπώσετε το όνομα του αγαπημένου σας παίκτη.Πρώτοi με διαφορά στην προτίμηση του κόσμου είναι οι Steven Gerrard και Fernando Torres ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ζήτησαν τα ονόματα των Rierra και Luis Garcia λόγω της μετακόμισης των σε Ολυμπιακό και Παναθηναικό.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε παραγγείλετε την επίσημη εμφάνιση της Λίβερπουλ ,είτε μέσω Ίντερνετ στο http://www.sportfm-shop.gr είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106753028.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube