Η Nike εγκαινιάζει 10 γήπεδα μπάσκετ σε ολόκληρη την Τουρκία από τα τέλη Αυγούστου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2010, για να τιμήσει το άθλημα του μπάσκετ και για να δώσει στους νεαρούς αθλητές μια ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στο παιχνίδι.

Τα γήπεδα, τα οποία είτε κατασκευάστηκαν από το μηδέν είτε ανακαινίστηκαν, βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Τουρκίας, στις εξής πόλεις: Κωνσταντινούπολη (2 γήπεδα), Άγκυρα, Σμύρνη, Καϊσερί, Τραπεζούντα, Ντιγιαρμπακίρ, Εσκί Σεχίρ, Μαρντίν και Μπατμάν. Κάθε γήπεδο θα πάρει το όνομα του αθλητή που θα παρίσταται στην αντίστοιχη τελετή εγκαινίων του.

Τα γήπεδα στην Τουρκία είναι το πιο πρόσφατο στοιχείο που αποδεικνύει τη συνολική δέσμευση της Nike έναντι των νεαρών αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, οι ενέργειες της Nike είχαν θετικό αντίκτυπο σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά σε διάφορες κοινότητες ανά τον κόσμο με διάφορες πρωτοβουλίες, από την κατασκευή και ανακαίνιση γηπέδων έως τα προγράμματα προπόνησης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube