Ο Ιεροκλής Στολτίδης θα επιστρέψει το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όμως αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο μέσος της Κέρκυρας θεωρεί αρνητικό το γεγονός ότι θα είναι «κρύο» το γήπεδο των Πειραιωτών, λόγω της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί.

«Επιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, ξέρω το γήπεδο πολύ καλά και το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω της τιμωρίας του Ολυμπιακού το γήπεδο θα είναι "κρύο" το Σάββατο», ανέφερε ο 34χρονος παίκτης στον «Γαύρο» και πρόσθεσε:

«Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο, αλλά προέχει ο επαγγελματισμός. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει φόρτιση και είναι περίεργα τα συναισθήματα πριν και μετά το παιχνίδι. Σε αυτό τον τομέα για μένα ίσως να είναι εύκολο το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο, κάτι που θα με φόρτιζε».

Στη συνέχεια, ο πολύπειρος χαφ μίλησε για τον φετινό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Αλάλαξε σε διοικητικό επίπεδο, άλλαξε προπονητή, άλλαξε ξανά προπονητή. Και όλα αυτά μόνο καλό δεν κάνουν. Τουλάχιστον άμεσα, γιατί μακροπρόθεσμα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχει ισχυρή διοίκηση και αξιόλογους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube