Ο Άρης επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο «Πανηπειρωτικό στάδιο». Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πήρε τη νίκη με τέρμα που σημείωσε ο Νέτο στο 87’, όμως η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν αυτή που παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο ματς.

Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουτσοσπύρος σπατάλησε δύο κλασικές ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ντεμπούτο με την "κίτρινη" φανέλα πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς, Ρικάρντο Φατί.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Κυργιάκος, Κώτσιος, Βάντερσον, Κεϊτά, Ανδράλας, Ντε Σιλβέντι, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο

ΑΡΗΣ: Χουάνμα, Κουλουχέρης, Μίσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Πρίττας, Φατί, Κασναφέρης, Μενδρινός, Κόκε, Ρουίς

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Πονάει ο Ποντένσε και ο Ολυμπιακός…»

Αθανασίου: «Μπήκε μια βάση συζήτησης για Αντίνο, κρίσιμη επαφή σήμερα - Σημαντικά τα δύο επόμενα ματς του Παναθηναϊκού»

Επιβεβαίωσε την αλλαγή έδρας στο Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός και η Λίγκα

Τσορμπατζόγλου: «Θέλει υπομονή του Ντρκούσιτς στον ΠΑΟΚ – Το ροτέισον του Λουτσέσκου ενόψει Αγρινίου»

Κετσετζόγλου: «Δεν απασχολούν μεταγραφικά όσα ονόματα έχουν γραφεί για τη θέση του μέσου»

Δεσύλλας: «Κερδισμένος ο Παναθηναϊκός με Τετέ - Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με Γοδόι Κρουζ για Αντίνο»

Σταματέλος: «Όσα λένε οι Βραζιλιάνοι για Κουϊαμπάνο, ο Μπρούνο και η μεταγραφική συνέχεια στον Ολυμπιακό»

Με Βάργκα σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΚ, επιστροφές και ερωτηματικά ενόψει Άρη

«Ανεβάζει την προσφορά για Αντίνο ο Παναθηναϊκός, θέλει να τιμήσει τη συμφωνία με Ρίβερ η Γοδόι Κρουζ»

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Κουϊαμπάνο

TAGS: Άρης