Με τους Σαγκανόφσκι και Μπαζίνσκι να ακολουθούν ατομικό συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Ατρομήτου την Πέμπτη. Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους δύο παίκτες, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις στο γόνατο. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προπονηθούν κανονικά.

Παράλληλα, απουσίασαν οι Μιχαηλίδης, Σκόνδρας και Αθανασίου, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες (Ανδρών, Ελπίδων, Νέων).

Ομως, τα δυσάρεστα αφορούν τον Ανδρέα Τάτο, που τραυματίστηκε στο διπλό μετά από σύγκρουση με τον Μπιλαγί και, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη διάστρεμμα δεύτερου βαθμού. Ο 21χρονος μέσος θα υποβληθεί την Παρασκευή σε εξετάσεις κι, εφόσον, επαληθευτούν οι αρχικές εκτιμήσεις θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου 20 ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα χάσει τους αγώνες με Ηρακλή και Κέρκυρα, για τη δεύτερη και τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αντίστοιχα.

Τέλος, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανόλευκων», το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα το Σάββατο (18:00) θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube