Sensi-Baume MineralCa: After shave κατά των ερεθισμών. Με διπλή δράση, δυναμώνει και καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα

[ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ]

Το 1/3 των ανδρών έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα, και συμπτώματα όπως: κοκκινίλες, ερεθισμοί και αίσθημα καψίματος της επιδερμίδας. Το καθημερινό ξύρισμα, που επαναλαμβάνεται 16.000 φορές στην διάρκεια της ζωής κάθε άνδρα, δημιουργεί επαναλαμβανόμενα προβλήματα που συνδέονται με βαθιές δυσανεξίες. Επιπλέον, η λεπίδα επηρεάζει το προστατευτικό υδρολιπιδικό στρώμα και τα κύτταρα μένουν εκτεθειμένα στο εξωτερικό περιβάλλον.

Η Vichy δημιουργεί το Sensi-Baume MineralCa, την καθημερινή φροντίδα μετά το ξύρισμα για την ευαίσθητη ανδρική επιδερμίδα.

[ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ]

Το ΝΕΟ δυναμωτικό after shave Sensi-Baume MineralCa, με τη δύναμη του Iαματικού Νερού της Vichy καταπραϋνει και ενδυναμώνει την ευαίσθητη επιδερμίδα σε κάθε ξύρισμα. Το τονωτικό ιαματικό νερό της Vichy, είναι το μοναδικό νερό μαγματικής προέλευσης, πλούσιο σε σπάνια μέταλλα που ενυδατώνει, προστατεύει και καταπραϋνει.
Το Sensi-Baume MineralCa εμπεριέχει επίσης δερμο-επανορθωτικό ασβέστιο. Σύμφωνα με δερματολογικούς ελέγχους, το ασβέστιο επανορθώνει και δυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό. Η φόρμουλα της Vichy περιλαμβάνει ασβέστιο που έρχεται να συμπληρώσει τη δράση των μετάλλων του Ιαματικού Νερού Vichy.

[ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ]

To NEO δυναμωτικό after shave Sensi-Baume MineralCa έχει κλινικά αξιολογημένη άμεση αποτελεσματικότητα κατά των ερεθισμών.

Με διπλή δράση που καταπραϋνει άμεσα και δυναμώνει την επιδερμίδα μετά από κάθε ξύρισμα:
•Άμεση 24ωρη ενυδάτωση
•93% των ανδρών διαπίστωσαν ότι το προϊόν έκανε την επιδερμίδα τους πιο άνετη και πιο απαλή
•Λιγότερες κοκκινίλες, ερεθισμοί και αίσθημα τραβήγματος

[ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ]

To NEO δυναμωτικό after shave Sensi-Baume MineralCa απευθύνεται σε άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα που ξυρίζονται καθημερινά. Δυναμώνει την επιδερμίδα σε κάθε ξύρισμα.
•Με δροσερή, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα
•Χωρίς parabens, χωρίς άρωμα, χωρίς οινόπνευμα
•Με ανοχή δοκιμασμένη μετά από δερματολογικό έλεγχο
•Σε συσκευασία των 75ml

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube