Η εταιρεία αθλητικών ειδών Reebok παρουσιάζει το νέο ZigTech που αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά παπούτσι μέχρι σήμερα για το τρέξιμο και την προπόνηση. Η μοναδική τεχνολογία του ZigTech βοηθάει στη μείωση της φθοράς των βασικών μυών των ποδιών μέχρι και 20%, επιτρέποντας την πιο σκληρή προπόνηση για περισσότερη διάρκεια. Με απλά λόγια, το ZigTech αποτελεί το energy drink για τα πόδια σας.

Τα πάντα γύρω από την τεχνολογία του Reebok ZigTech είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν και να «επιστρέφουν» την ενέργεια στον αθλούμενο, για ένα πιο μαλακό και ξεκούραστο τρέξιμο. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ZigTech, αποτελεί η καινοτόμα ελαφριά εξωτερική σόλα, κατασκευασμένη σε σχήμα zig zag. Αυτή η μοναδική σε σχήμα zig zag σόλα απορροφά την ενέργεια που δέχεται η φτέρνα κατά την πρόσκρουση και τη μεταφέρει σε οριζόντιο άξονα κατά μήκος του παπουτσιού. Ο κυματισμός ενέργειας που προκαλείται δίνει ώθηση στον αθλούμενο σε κάθε βήμα και καθιστά την προπόνηση πιο αποδοτική.

Ο γνωστός πιλότος της Formula 1, Lewis Hamilton, έπειτα από τη δοκιμή των παπουτσιών ZigTech δήλωσε: “Η ενέργεια που λαμβάνω από τα ZigTech είναι πρωτοφανής. Ποτέ δεν είχα ξαναζήσει κάτι παρόμοιο από ένα προπονητικό παπούτσι.” Μαζί του συμφωνεί και το αστέρι του ποδοσφαίρου Thierry Henry δηλώνοντας: “Τα παπούτσια είναι τέλεια για μένα και καλύπτουν τις ανάγκες μου – μου δίνουν μια έξτρα ώθηση και η προπόνηση έχει τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.”

Το σήμα-κατατεθέν του νέου παπουτσιού της Reebok είναι η ελαφριά και ελαστική εξωτερική σόλα σε σχήμα zig zag που συνδυάζει μοναδικά τη δυναμική τεχνολογία και τον καινοτομικό σχεδιασμό. Το ZigTech καθιερώθηκε ήδη στην Αμερική ως το νέο παπούτσι-πρότυπο κάνοντας τη σκληρή και μεγάλης διάρκειας προπόνηση πιο εύκολη από ποτέ. Η συλλογή ZigTech της Reebok είναι διαθέσιμη για άνδρες και γυναίκες σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, σε μία σειρά από έντονα χρώματα και σχέδια που πραγματικά θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις στο γυμναστήριο, στο στίβο, στο πάρκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube