Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Θανάση Καραγκούνη στην Τζένοα. Όπως γράφει η «SportDay», οι Ιταλοί έχουν προγραμματίσει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους Περιστεριώτες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να γίνει η ανταλλαγή των απαραιτήτων εγγράφων. Οι Γενοβέζοι φέρονται να προσφέρουν 850.000 ευρώ στους «κυανόλευκους», ενώ οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25%.

Την ίδια ώρα, στον Ατρόμητο εξετάζουν τις περιπτώσεις αρκετών επιτελικών μέσω από την ελεύθερη αγορά και αναμένεται μέχρι αύριο βράδυ να έχουν καταθέσει πρόταση σε κάποιον από αυτούς. Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει κίνηση για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αφού οι «κυανόλευκοι» θεωρούν ότι υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του Καραγκούνη.

Εν τω μεταξύ, μέχρι αύριο το βράδυ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ. Εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις τόσο ελεύθερων όσο και παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο και εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή θα αποκτηθεί κάποιος εξ αυτών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube