Ύστερα από την ολοκλήρωση της πρωινής προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λάρισα το Σάββατο, για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην αποστολή δεν υπάρχουν εκπλήξεις, καθώς εκτός έμειναν οι Σκόνδρας και Μπρίτος, ο οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

Οι είκοσι «εκλεκτοί» του Δώνη, από τους οποίους θα αποκλειστούν δύο, είναι οι εξής: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Νάστος, Σαμπού, Καμαρά, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Τάτος, Καραγκούνης, Φαβάλι, Περόνε, Καραλής, Σαγκανόφσκι, Μπάλας, Αθανασίου, Νεμπεγλέρας.

Το γραφείο της διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 12:30 μέχρι τις 20:30 σήμερα, Παρασκευή, ενώ το Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 11:00. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ, ενώ απαραίτητη είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση εναπομεινάντων εισιτηρίων θα βρίσκεται το Σάββατο έξω από τη Θύρα 14 του γηπέδου Αλκαζάρ, υπάλληλος της ΠΑΕ για να τα διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube