Την προσοχή των παικτών του Ατρομήτου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος επέστησε ο Γιώργος Δώνης, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές σε σκληρή γλώσσα και με έντονο ύφος και φάνηκε ότι είχε πολλά παράπονα από την παρουσία της ομάδας στις τελευταίες προπονήσεις και τα τελευταία φιλικά.

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος τον τελευταίο καιρό. Οποιος δεν θέλει ή όποιος δεν μπορεί, να έρθει στο γραφείο μου να μου το πει και θα κανονίσουμε να αποχωρήσει. Κάνουμε πολλές λάθος πάσες και λάθη στην αμυντική λειτουργία», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Περιστεριωτών και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Λάρισα: «Συγκεντρωθείτε στην πρεμιέρα. Θέλω πολύ να νικήσουμε τη Λάρισα».

Στον Ατρόμητο τονίζουν ότι δεν έχουν κάποια νεότερη ενημέρωση από την Τζένοα στο θέμα του Θανάση Καραγκούνη, ωστόσο αισιοδοξούσαν πως μέσα στα επόμενα 24ωρα όλα θα έχουν τελειώσει θετικά. Όπως γράφει η «SportDay», στην Ιταλία κάνουν λόγο για προσφορά 850.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 25%, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται μέχρι την Κυριακή.

Ο Ηλίας Αναστασάκος με χθεσινές του δηλώσεις διέψευδε τα περί μεταγραφής του στην Κέρκυρα και τόνιζε πως θέλει να μείνει στον Ατρόμητο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube