Την περίπτωση του Ηλία Αναστασάκου εξετάζουν πολύ σοβαρά στην Κέρκυρα. Ο 32χρονος επιθετικός του Ατρομήτου φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των «Φαιάκων», οι οποίοι ενδέχεται να κινηθούν να τον αποκτήσουν είτε με μεταγραφή είτε με τη μορφή δανεισμού. Η περίπτωση του πολύπειρου φορ είναι δύσκολη και για αυτό τον λόγο στα υπ’ όψιν βρίσκεται η υπόθεση του Μάρκο Μαρκόφσκι της Δόξας Δράμας.

Οι Κερκυραίοι «καίγονται» για την απόκτηση ενός επιθετικού, αφότου καλύφθηκαν τα κενά που υπήρχαν στα άκρα της άμυνας με την απόκτηση του Βερονέζι Γκουστάβο και του Νέβεν Μάρκοβιτς. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται σήμερα το βράδυ στο νησί για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, ενώ ο Σέρβος υπέγραψε χθες συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική για έναν ακόμα.

Όσον αφορά τον Αναστασάκο, την περσινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές (τέσσερις εκ των οποίων ήταν με τον ΠΑΟΚ στο Europa League) και πέτυχε 8 γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ατομικό ακολούθησαν οι Βενέτης, Ιωάννου, Παρασκευαΐδης και Χαμπλ. Ο Τσέχος χαφ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ οι τρεις πρώτοι προπονήθηκαν μόνοι τους για προληπτικούς λόγους και σήμερα θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube