Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Βερονέζι Γκουστάβο στην Κέρκυρα. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου απάντησε χθες το απόγευμα καταφατικά στην πρόταση των «Φαιάκων» για τον Βραζιλιάνο μπακ και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κερκυραίοι παίρνουν τον 28χρονο παίκτη με μεταγραφή, ούτε ελεύθερο ούτε δανεικό. Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση της Κέρκυρας έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Γκουστάβο, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στο νησί.

Οσον αφορά τον Νέβεν Μάρκοβιτς, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των «Φαιάκων». Ο 23χρονος αριστερός μπακ έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία και στην Κέρκυρα είναι διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν. Σήμερα ή το αργότερο αύριο εκτιμάται πως θα γίνει νέα κουβέντα με τον εκπρόσωπό του κι εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφορά, τότε ο Σέρβος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

«Στόχος μου να καθιερωθώ»

Αισιόδοξος για την καριέρα του στην Κέρκυρα εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη Σούπερ Λίγκα και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 22χρονος μεσοεπιθετικός.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Λαμπρόπουλος

Πού θα στηριχθεί φέτος η Κέρκυρα για να καταφέρει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα; Είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής;

«Προερχόμαστε από μία επιτυχημένη χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Πιστεύω πως θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και ότι είναι εφικτός ο στόχος της παραμονής. Μπορούμε να σωθούμε. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά δεν είναι κάτι ακατόρθωτο. Εχουμε καλή ομάδα και πολύ καλό κλίμα κι αυτό παίζει τον ρόλο του. Φυσικά και δεν αρκεί από μόνο του για να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα, αλλά έχουμε πολύ καλά στοιχεία ως ομάδα κι αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν φέτος».

Είσαστε μία νεοφώτιστη ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Πόσο είναι εύκολο να αξιοποιηθεί κάποιος νεαρός παίκτης στην Κέρκυρα;

«Δεν υπάρχουν διαφορές. Είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος, αν το αξίζεις πραγματικά, θα πάρεις τις ευκαιρίες που σου αναλογούν. Εδώ με εμπιστεύονται περισσότερο, κάτι που δεν γινόταν στη Λάρισα. Νομίζω ότι κι εγώ είμαι πιο ώριμος πλέον. Είμαι πιο έτοιμος. Νιώθω πολύ πιο έτοιμος απ' ό,τι όταν ήμουν στη Λάρισα. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι έχω πολλές συμμετοχές στην Κέρκυρα. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη Σούπερ Λίγκα και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube