Την προσοχή των παικτών του Ατρομήτου στην πρεμιέρα με τη Λάρισα επέστησε ο Γιώργος Δώνης, ύστερα από την ήττα (2-0) από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Εν τω μεταξύ, ο 41χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τον Μπρίτο, ο οποίος παραμένει τραυματίας και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, στη διάθεσή του τέθηκαν οι Περόνε και Σφακιανάκης, ενώ από σήμερα ο Σκόνδρας αναμένεται να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ηταν πολύ κακή η απόδοσή μας. Πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να κάνετε αυτά που λέμε. Δεν ήταν καλή η εμφάνισή μας. Προχωράμε, όμως, ήταν απλώς ένα φιλικό. Πλέον το μυαλό μας πρέπει να είναι στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην πρεμιέρα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Δώνης στους παίκτες.

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινούς προγράμματος είχε μεταγραφική σύσκεψη με τους Γιώργο Δώνη (δεν βγήκε για προπόνηση, αλλά παρέμεινε στο γραφείο του, επειδή ήταν άρρωστος) και Γιάννη Αγγελόπουλο. Οι τρεις άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα τόσο για αριστερό μπακ όσο και για δημιουργικό μέσο και όλα δείχνουν πως το αργότερο έως την Πέμπτη θα υπάρξουν εξελίξεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube