Ο Παναιτωλικός ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στην Κέρκυρα με σκορ 1-0. Τα «καναρίνια» είχαν καλύτερη παρουσία και κατάφεραν να πάρουν την νίκη χάρη σε τέρμα του Μάριο Γκούρμα στο 80’. Οι «Φαίακες» προβλημάτισαν για ακόμα μια φορά καθώς δεν κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, να σκοράρουν και να πάρουν την νίκη κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα έδειξε πως τη νέα σεζόν θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο (46’ Μπαμπανιώτης), Μπακάκης (81’ Μπερερής), Γκόλιας (46’ Βούκοβιτς), Αναστασιάδης (46’ Εντζενγκουέλε), Παλαιολόγος (46’ Κούσας), Μουμίν (57’ Γκούνγκελ), Μόρετς (88’ Μεταξούλης), Μπαϊκαρά (46’ Μπουμάλ), Θεοδωρίδης (82’ Γουΐλσον), Καούνος (46’ Καραμαλίκης), Παππάς (46’ Γκούρμα).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος (46’ Αποστολίδης), Ιωάννου (46’ Μακρυδημήτρης), Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος (81’ Περνία), Παρασκευαΐδης (46’ Λαμπρόπουλος), Μακρής (46’ Στολτίδης), Καλαντζής, Επστάιν (57’ Μαρκόφσκι), Γιάντσης, Τσίγκας (46’ Μακ Κένζι, 73’ Βιόπουλος).

Επιμελεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube