Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας η διοίκηση της Κέρκυρας να ανακοινώσει την επιστροφή του Βερονέζι Γκουστάβο. Ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν αρκετά ψηλά στη λίστα των «Φαιάκων», αφού ήταν απογοητευμένος από τα όσα είχε συναντήσει στη Ρουμανία.

Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας παρουσιάζονταν θετικός στην ιδέα της επιστροφής στο νησί και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Φαίακες» είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν -ακόμα και σήμερα- μια σπουδαία συμφωνία.

Οσον αφορά την ενίσχυση στο άλλο άκρο της άμυνας, η Κέρκυρα αναμένεται να διαλέξει έναν εκ των Νίκου Μπουτζίκου (έχει ενημερωθεί από τον Παναθηναϊκό πως αν βρει ομάδα θα μείνει ελεύθερος) και Νέβεν Μάρκοβιτς. Το μέλλον του Σέρβου άσου θα κριθεί οριστικά στο αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (18:00).

* Την Παρασκευή (20:30, στο ξενοδοχείο «Grand Mediteraneo») θα γίνει η παρουσίαση της νέας Κέρκυρας. Στις 22 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, παιχνίδι που είναι η πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube