Στο ρυθμό του πρώτου φιλικού ενώπιον του κόσμου του κινείται ο Ατρόμητος, αφού την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Περιστερίου (21:00). Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την ομάδα του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, είκοσι περίπου ημέρες πριν την έναρξη της Super League. Σήμερα η ομάδα θα πραγματοποιήσει μια προπόνηση το απόγευμα.

Ο προπονητής του Ατρομήτου δεν υπολογίζει στον Βασίλη Αποστολόπουλο που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ελπίδων, καθώς και στον Γιάννη Σκόνδρα που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα.

* Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κυκλοφορούν αύριο από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ (12.30-20.30), ενώ παράλληλα θα γίνει και η διάθεση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

- Θύρα 1 (φίλαθλοι φιλοξενούμενης ομάδας): 15 ευρώ
- Θύρα 2: 15 ευρώ
- Θύρα 3: 40 ευρώ
- Θύρα 4: 15 ευρώ
- Θύρα 7: 10 ευρώ

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, θα δίνονται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μέχρι και δύο εισιτήρια.

Η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί την Πέμπτη (12.30-19.00) από το Γραφείο Διαχείρισης, ενώ από τις 19.00 έως την έναρξη του ματς η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube