Ισόπαλος 2-2 ήρθε στο πρώτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους ο Ατρόμητος με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Οι Περιστεριώτες είχαν καλή παρουσία και μολονότι αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στη συνέχεια να πετύχουν την ανατροπή. Στις καθυστερήσεις, ωστόσο, ο Γουέρνερ πραγματοποίησε το τελικό 2-2. Ο Περόνε στο 37’ και ο Μελισσάς στο 73’ πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13’ όταν ο Τουρκ με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σάντκβιστ. Οι «κυανόλευκοι» ισοφάρισαν στο 37’ όταν ο Περόνε βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Η ανατροπή έγινε στο 73’ όταν ο Μελισσάς με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Γουέρνερ με σουτ στις καθυστερήσεις.

Στην αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε ο Ηλίας Αναστασάκος, ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του: «Παίξαμε το πιο δυνατό μέχρι τώρα φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το σημαντικό είναι ότι συμπεριφερθήκαμε εξαιρετικά. Για την εποχή που βρισκόμαστε, την προπόνηση που κάνουμε η εμφάνισή μας είναι πολύ ενθαρρυντική. Είχαμε πολλές φάσεις και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι η απόδοσή μας αφήνει πολλά αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια».

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν οι εξής: Σάντκβιστ, Νάστος (62’ Σκόνδρας), Ατέμπα (62’ Μελισσάς), Μπαζίνσκι ( 62’ Αποστολόπουλος), Σαμπού (62’ Ολιβέιρα), Νεμπεγλέρας (78’ Αθανασίου), Σφακιανάκης (66’ Μπάλλας) , Φαβάλι (62’ Καραγκούνης), Καραλής (62΄ Μπρίτο), Σαγκανόφσκι (62’ Τάτος), Περόνε (45’ Καμαρά).

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube