Εντυπωσιακές είναι και φέτος οι νέες εμφανίσεις των Καταλανών και είναι όλες διαθέσιμες στο www.sportfm-shop.gr

Ακολουθώντας την παράδοση, η Barcelona λανσάρει και φέτος μια εκτός έδρας εμφάνιση με έντονα χρώματα. Κύρια χαρακτηριστικά της φανέλας είναι ο μοντέρνος στρογγυλός γιακάς ενώ στο στέρνο υπάρχει μια λωρίδα με το κόκκινο και μπλε χρώμα των εμφανίσεων εντός έδρας. Αυτή η λωρίδα χωρίζεται στο κέντρο με μια διαγώνια γραμμή που συμβολίζει την Avinguda Diagonal, την πιο διάσημη λεωφόροτης Βαρκελώνης ,η οποία χωρίζει την πόλη στα δύο από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Όσο για τις προτιμήσεις στα ονόματα των παικτών; Η πρώτη θέση στις προπαραγγελίες είναι κατειλλημένη εδώ και καιρό από τον Λιονέλ Μέσι (MESSI 10), ενώ δεύτερος ακολουθεί η νέα μεταγραφή της ομάδας Νταβίντ Βίγια(VILLA 7).

Στο shop του Nova Sportfm , www.sportfm-shop.gr, έχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε το επίσημο όνομα και νούμερο του αγαπημένου σας παίκτη αλλά και να προσθέσετε το σήμα των παγκόσμιων πρωταθλητών της FIFA

Τέλος, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, δίνεται η δυνατότητα να μπει το μόττο της ομάδας στο πίσω μέρος της φανέλας, είτε στα αγγλικά (WE ARE ONE), είτε στα ισπανικά (SOMOS UNO), είτε ακόμα στα αυθεντικά καταλανικά (SOM UN)!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να την παραγγείλετε είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 2106753028.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube