Θα προτιμούσε -και θα καταλάβετε γιατί παρακάτω- να κάθεται και να πίνει ρούμι όλη μέρα.

Άλλωστε, το δημοφιλές ποτό είναι η μεγάλη του αδυναμία και φάνηκε αυτό από την αντίδρασή του όταν η Elizabeth (Keira Knightley) έκαψε όλες του τις… προμήθειες, που είχε θάψει σε ένα νησί για παν ενδεχόμενο.

Ο κάπτεν Jack Sparrow (Johnny Depp), όμως, δεν μπορεί χωρίς αλκοόλ, αλλά δεν μπορεί και χωρίς δράση.

Αν και προσπάθησε να πείσει το κοινό ότι είναι φήμες όσα λέγονται για το επικείμενο, τέταρτο ταξίδι του, φανερά… προβληματισμένος για τα ζόμπι και τα υπόλοιπα πλάσματα (συμπεριλαμβανομένης και της Penelope Cruz) που θα συναντήσει, «ψήθηκε», τελικά, να ναυλώσει (κλέψει;) πλοίο και να σαλπάρει!

Η Walt Disney, δια στόματος του ανεπανάληπτου, αλλά και ανεκδιήγητου πειρατή, ανακοίνωσε πως η τέταρτη ταινία των «Πειρατών Της Καραϊβικής» (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides)… έρχεται!



Φωνάξτε, λοιπόν, τον μπάρμαν, παραγγείλτε του και σεις κάτι και… υπομονή, μέχρι να βγει το trailer της νέας ταινίας του Jerry Bruckheimer (με μπάτζετ 200 εκατ. δολάρια) και λίγη ακόμα μέχρι τις 20 Μαΐου του 2011, όταν το 3D φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μέχρι τότε, για να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά, ιδού μία αναδρομή στο παρελθόν των «Πειρατών Της Καραϊβικής»:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube