Η εποχή που στη μεγάλη οθόνη μεσουρανούσαν ηθοποιοί με «όπλο» τα «μούσκουλα» τους και τα σενάρια να περιέχουν όσο το δυνατό λιγότερες λέξεις, φαίνεται ότι έχει περάσει οριστικά. Τύποι όπως ο Σταλόνε, ο Σβαρτζενέγκερ ή ακόμη και ο Βαν Νταμ (!) δεν απολαμβάνουν τις αμοιβές και τη δημοτικότητα που είχαν κάποτε, αλλά ο πρώτος θεωρεί πως για όλα φταίει ο… Μπάτμαν!

Ο πρώην Ρόκι και Ράμπο πιστεύει ότι τα πάντα στην κινηματογραφική βιομηχανία άλλαξαν την ημέρα που ο Μάικλ Κίτον φόρεσε τη στολή και την κάπα και έγινε συνεταιράκι με τον Ρόμπιν. Το γεγονός ότι ο Κίτον δεν διέθετε τα… «ποντίκια» του μέσω γυμναστηρίου, αλλά στηρίχθηκε στην τεχνολογία, έκαναν τον «Σλάι» να βγει από τα ρούχα του.

«Στην ταινία Μπάτμαν, ο πρωταγωνιστής φαινόταν να έχει μυς επειδή φορούσε ένα ειδικό ρούχο που τον έκανε να φαίνεται έτσι. Έπρεπε να το είχα σκεφτεί κι εγώ, έτσι δεν θα αναγκαζόμουν να τρέχω στα γυμναστήρια. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους. Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν ακόμη περισσότερο και τα ειδικά εφέ, που πλέον είναι πιο σημαντικά από τους ηθοποιούς», δήλωσε ο Σταλόνε σε συνέντευξή του στους «Los Angeles Times».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube