Η ένατη αγωνιστική είναι γεγονός στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με την Μπενφίκα και την Πόρτο να έχουν δύσκολα παιχνίδια, μιας και αντιμετωπίζουν «σκληροτράχηλες» ομάδες. Οι «δράκοι» ανοίγουν την αυλαία αντιμετωπίζοντας την πολύ καλή Σετουμπάλ, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι «αετοί» δοκιμάζονται στην έδρα της Ναβάλ.

Το παιχνίδι της ημέρας

ΝΑΒΑΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Οι «κόκκινοι» της Λισαβώνας, μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες και θέλουν να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Μπράγκα. Απόντες για την Μπενφίκα γι’ αυτήν την αναμέτρηση θα είναι ο Μορέιρα, Κουίμ και ο Φαμπρίτσιο Μίκολι. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μέντες, Σουφρίμ και Καρλίτος.


ΠΟΡΤΟ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι παίκτες της Πόρτο υποδέχονται στο «Ντραγκάο» τους αντίστοιχους της Σετουμπάλ, με «στόχο» την έκτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Κο Αντρίανσε, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον γνωστό μας από την θητεία του στην ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, αλλά και τον Λισάντρο Λόπεζ. Η Ακαντέμικα, είναι μια υπολογίσιμη και «επικίνδυνη» ομάδα που μπορεί να κάνει την «ζημιά» σε οποιαδήποτε έδρα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 29/10/2005

ΠΟΡΤΟ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 21.15

ΝΑΒΑΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 23.15

Κυριακή 30/10/2005

ΑΜΑΔΟΡΑ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 18.00

ΛΕΪΡΙΑ – ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ 18.00

ΠΕΝΑΦΙΕΛ – ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ 18.00

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ 18.00

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 20.00

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 22.30

Δευτέρα 31/10/2005

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΣΕΣ 22.30

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube