Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα θα αποτελέσει την τρίτη φετινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων» μετά από εκείνες των Σπανούλη και Νίλσεν. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τον 22χρονο φόργουορντ και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί από τους Κυπελλούχους Ελλάδος. Ταυτόχρονα, στον Ολυμπιακό αναζητούν σουτέρ που θα κάνει τη διαφορά με τον Τράιαν Λάνγκτον να είναι ψηλά στη λίστα. Όσο για τη θέση του σέντερ, εξετάζεται η περίπτωση του Μπονιφάσε Ν’Ντονγκ.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να αποκτηθεί ένας σπουδαίες σουτέρ και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να προχωρήσει η περίπτωση του Τόμας Κελάτι. Η περίπτωση του Τράιαν Λάνγκτον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξετάζεται, αλλά η τιμή του παίκτη είναι αρκετά… αλμυρή. Ταυτόχρονα, οι Πειραιώτες αναζητούν και έναν σέντερ που θα κάνει τη διαφορά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Οι πιθανότητες να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Ντέιβιντ Άντερσεν είναι λίγες και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να στρέφονται σε άλλες λύσεις. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή τη Μπονιφάσε Ν’Ντονγκ, αλλά ο Σενεγαλέζος περιμένει την Μπαρτσελόνα.

Στην τελική ευθεία για Ελληνικό

Παράλληλα με τις μεταγραφές, οι άνθρωποι των Πειραιωτών «τρέχουν» και το γηπεδικό. Οι επαφές των «ερυθρολεύκων» με εκείνους των Ολυμπιακών Ακινήτων είναι καθημερινές και το μόνο που απομένει είναι να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Στον Ολυμπιακό θέλουν αποκλειστικά τη χρήση του γηπέδου και αν η «Ένωση» δεν χρησιμοποιεί από τη νέα σεζόν το γήπεδο, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή έδρας του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Λαυρίου

Γουόκαπ: «Ακόμα ψαχνόμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς να παίζουμε μαζί»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε παντελή απουσία συνέχειας και ρυθμού, δεν επιτρέπεται να έχουμε 21% στο τρίποντο»

Το σχόλιο Πετρίδη-Ζέρβα από τη Ρόδο για το ραντεβού Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στον τελικό του Σούπερ Καπ

Ντόρσεϊ: «Θέλουμε να κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό σε οποιοδήποτε παιχνίδι»

Βεζένκοφ: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός, πρέπει να τα κάνουμε όλα στο 100% για να κερδίσουμε τον πρώτο τίτλο»

Λιμνιάτης: «Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη δύσκολη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Φανερό ότι είμαστε εκτός ρυθμού, σιγά σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι - Ενδιαφέρον παιχνίδι ο τελικός»

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός στο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό!