Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Ατρόμητος και Καβάλα σε φιλικό που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων στο Καρπενήσι. Οι «αργοναύτες» είχαν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο όμως ο Τάτος στο τέλος έσωσε την παρτίδα για τον Ατρόμητο.

Το σκορ άνοιξε το 30’ όταν οι Νεμπεγλέρας, Καμαρά συνδυάστηκαν πολύ καλά και ο Μπρίτο, ο οποίος ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας, την έστειλε στα δίχτυα του Βαγιέχο κάνοντας το 1-0. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος. Το 1-1 έγινε στο 65ο λεπτό με κεφαλιά του Αυλωνίτη, ενώ στο 78’ ο Αλεξάντροβιτς με σουτ έβαλε την Καβάλα μπροστά στο σκορ. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 89’ με σουτ του Τάτου μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είχε και δοκάρι στο 87’ με σουτ του Σφακιανάκη.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής Γιώργος Δώνης δήλωσε: «Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες και γενικά ήμασταν σωστοί στα κομμάτια που θέλουμε. Στο β? ημίχρονο μάλλον ήμασταν επιπόλαιοι και ίσως τα παιδιά που έπαιξαν ήταν παραπάνω κουρασμένα».

Ατρόμητος: Σάντκσβιτς, Μπιλαγί, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Αθανασίου, Νεμπεγλέρας, Καραλής, Μπρίτο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Αποστολόπουλος, Σαμπού, Σφακιανάκης, Φαβάλι, Τάτος, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Περόνε.

Καβάλα: Μπαγιέχο, Παβίσεβιτς, Τόμασιτς, Ντελιζήσης, Τρίψας, Σκλιοπίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Γιάννου, Πασιαλής, Ναζλίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αποστολίδης, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Θεοδωρέλης, Οικονόμου, Ντκρόκ, Μαραγκός, Αλεξάντροβιτς, Δρόσος, Γκόβας, Σουλτανίδης.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube