Πρόκειται για το 72o κατάστημα της αλυσίδας, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευριπίδου 69 και Αιγέως, στη θέση του πρώην εργοστασίου της “ΙΖΟΛΑ” και προβλέπεται να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων, όχι μόνο της Καλλιθέας, αλλά και των όμορων δήμων.

Εκτείνεται σε 3 επίπεδα, διαθέτει 11.000 τ.μ. εκθεσιακούς χώρους, 5.000 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, 40 ταμεία και 530 θέσεις δωρεάν στάθμευσης.

Το νέο Υπερκατάστημα διαθέτει, εκτός από όλα τα τμήματα ενός σύγχρονου supermarket, αρτοζαχαροπλαστείο, καφεκοπτείο, εποχιακά είδη, βιβλιοπωλείο, παιχνίδια, είδη οικιακού εξοπλισμού, είδη ρουχισμού, είδη κήπου, καθώς επίσης, παιδότοπο, καφέ-εστιατόριο και στεγνοκαθαριστήριο.

Όσο για τις τιμές πώλησης των ειδών, η επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και πετυχαίνει, όχι μόνο να απορροφά μέρος των αυξήσεων των τιμών και του Φ.Π.Α. αλλά και να μειώνει τις τιμές ακόμη περισσότερο, για να είναι - στο σύνολό τους - οι φθηνότερες της αγοράς. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στη συγκράτηση του πληθωρισμού, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως η μοναδική κατηγορία προϊόντων/υπηρεσιών, στην οποία σημειώθηκε πτώση του πληθωρισμού (-0,8%) τον Ιούνιο, ήταν τα τρόφιμα & τα μη αλκοολούχα ποτά (Πηγή: Εθνική Στατιστική Υπηρεσία).

Το συνολικό κόστος της επένδυσης για την ανέγερση του νέου Υπερκαταστήματος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ υπερέβη τα 20 εκατομμύρια ευρώ και δημιουργήθηκαν συνολικά 400 νέες θέσεις εργασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση διέθεσε στο Δήμο Καλλιθέας 10 στρέμματα, τα οποία θα διαμορφώσει με δική της δαπάνη σε χώρους κοινόχρηστου πρασίνου και πεζόδρομο με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους πολίτες.

Στοιχεία Υπερκαταστήματος:
Διεύθυνση: Ευριπίδου 69 & Αιγέως (θέση πρώην εργοστασίου “ΙΖΟΛΑ”), Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210 9405400
Υπεύθυνος Καταστήματος: κ. Δημήτρης Δαμιανός

Εταιρικό Προφίλ:
H εταιρεία I. & Σ. Σκλαβενίτης είναι από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, με 72 καταστήματα στο νομό Αττικής (Αθήνα και Πειραιά), ενώ είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Σήμερα η I .& Σ. Σκλαβενίτης, παραμένοντας συνεπής στο τρίπτυχο των ιδρυτών της (φθηνές τιμές, άριστη ποιότητα και φιλική εξυπηρέτηση), απασχολεί 7.200 εργαζόμενους ενώ εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερους από 150.000 πελάτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube