Ολοκληρώθηκε σήμερα Δευτέρα 19 Ιούλιου 2010 ο μεγάλος διαγωνισμός του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και της SportDay με δώρο εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. για τη σεζόν 2010 – 2011.

Έπειτα από κλήρωση που διεξήχθη στα γραφεία των Διοργανωτών ανεδείχθησαν οι παρακάτω 30 νικητές:

Ανδρέας Κτένας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -084
Ανδρέας Τσεκούρας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -021
Βαγγέλης Αργυράκης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -875
Βασίλης Μακρυνιώτης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -451
Γεώργιος Καλίτσας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -853
Γιάννης Φιλιππόπουλος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -195
Γιώργος Γεωργακόπουλος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -341
Γιώργος Μπαμπατσούλης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -826
Δημήτριος Κλιάσιος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -388
Δημήτρης Κοβάνης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -222
Ελένη Μεσσήνη με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -663
Θεόδωρος Γερογιάννης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -906
Θεώνη Ράλλη με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -578
Θοδωρής Καλογεράκος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -468
Θωμάς Ηλιόπουλος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -826
Ιωάννης Παρασκευόπουλος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -250
Ιωάννης Πουλάκος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -702
Νίκος Παναγούλιας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -205
Παναγιώτης Κωνσταντίνου με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -928
Παναγιωτης Τριανταφύλλης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -722
Παύλος Αναγνωστάκης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -526
Πέτρος Διακάτος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -422
Πέτρος Κατσάκος με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -078
Πέτρος Χατζησάββας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -498
Σάββας Βαραγκούλης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -931
Σοφία Σωτηροπούλου με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -864
Σταμάτης Βούλγαρης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -156
Τάσος Κατζαλίδης με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -838
Φωτεινή Πετράκη με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -962
Χρήστος Ζάκας με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -156

Για να λάβουν το δώρο τους οι τυχεροί θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του σταθμού στα τηλέφωνα 210 95.78.990 -1 ώστε να συμπληρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα παραλαβής του εισιτηρίου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM και της SPORTDAY, εφεξής «Διοργανωτές» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010 και ώρα 12:00 έως και τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010 και ώρα 12:00. 2. Στο διαγωνισμό δύνανται να συμμετέχουν όσα άτομα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010 και ώρα 13:00 στα γραφεία των Διοργανωτών (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει τριάντα (30) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα κανονικό εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία των Διοργανωτών. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να προσέλθει πέραν του διαστήματος των πέντε (5) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του καθώς και να συμπληρώσει τα στοιχεία που ζητούνται στο πρώτο πεδίο (ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ) της αίτησης εισιτηρίου διαρκείας, η οποία θα του παραδοθεί από τα γραφεία των Διοργανωτών. Τα στοιχεία που απαιτούνται για να εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας είναι υποχρεωτικά βάσει της Εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Κάρτα Φιλάθλου. Η μη συμπλήρωση της αίτησης δικαιολογεί τη μη παράδοση του Δώρου στο νικητή. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Οι «Διοργανωτές» ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από τους «Διοργανωτές» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν. 9. Οι «Διοργανωτές» διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνουν την διάρκειά του ή να μεταβάλλουν τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση τους, να ματαιώσουν ή να τερματίσουν το Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή τους προς τους συμμετέχοντες μέσω των ιστοτόπων www.sport-fm.gr και www.sday.gr χωρίς να φέρουν καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι των «Διοργανωτών».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.